Contact met vironi   

Camperreizen vanuit Nederland!

Contact met Jaap 

Camper- & Caravanreizen

Camper- en caravanreizen door Europa in groepsverband

Camper- & Caravanreizen

Camper- en caravanreizen door Europa in groepsverband

Het rondreizen in een groep

Het reizen, nieuwe plekken ontdekken en de drive naar avontuur is een factor wat je met je reisgenoot bindt. Je hebt een gezamenlijke interesse. Misschien denkt u: “Een groepsreis is niks voor mij”. “Elke keer alles samen doen en geen moment voor alleen.” Dat kan een gedachte zijn.

Maar niks hoeft minder waar te zijn!

Voordat we de rondreizen aanbieden, rijden we zelf eerst de hele route uit. Met zorg bekijken we of de wegen goed te bereiden zijn en welke bezienswaardigheden er onderweg allemaal zijn. Diverse excursies, stadswandelingen en natuurgebieden komen aan bod. U krijgt van ons een programmaboekje waar onze routes in beschreven staan. Naast de routes staan verschillende opties die u zelf kunt bekijken.

Gelukkig zijn we allemaal verschillend en krijgt het leven daardoor een mooie kleur! 

Op uw eigen tempo en met uw eigen smaak vult u uw eigen reis in.

De avond voor de reisdag nemen we de route van de volgende dag door. De echte ochtendmens staat voor dag en dauw op om zich klaar te maken voor de reisdag en de lekkere uitslaper doet het kalm aan en rijdt later op zijn gemak naar de volgende bestemming. Wij rijden daar ergens tussenin naar de volgende bestemming zodat we altijd dicht in de buurt zullen zijn.

Als reisbegeleiders reizen wij dezelfde reis en kunt u tijdens de hele reis op elk moment bij ons terecht. Wij willen voor uw veiligheid zorgen en tegelijkertijd een lekke band plakken als dat nodig is.

Het is altijd gezellig met een groep, maar je kunt je ook terugtrekken als je dat wilt. De gezelligheid van de groep en het gemak van een georganiseerde rondreis maakt het zodat u onbeperkt kan genieten!

Wij willen u bij elke rondreis op maat veel afwisseling bieden, zodat u in de avond alle wisselende ervaringen van de dag met elkaar kan uitwisselen.

Onze geplande reizen